Aksjon Prekestolen

I halv ni tiden på første mai ringte alarm telefonen.

Vi var akkurat kommet hjem fra hytta og hadde fått pakket ut. Aud svarte kommer og tok med Mist og Speedy. Vi ankom vel Prekestol hytta i halv elvetiden. Da var det kommet nye opplysninger som gjorde at det bare var behov for to hundeførere. Vi fire andre satte kursen hjem og noen av oss var klare til å stille fra onsdagsmorning om behov. Det ble ikke bruk for oss vedkommende dukket opp og hadde ikke gått seg bort ute i naturen i det hele tatt. Kan være vanskelig å finne frem til rett sted ellers ogdå :) Ja, ja ikke noe er bedre enn at alt går bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.