Mørkerundering

Vi – Aud og jeg – runderte idag sammen med Gro Elin og Finn. Speedy og jeg var de siste ut. Klokka var ca. ni da vi startet. Det begynte å bli mørkt. Jeg hadde for sikkerhets skyld tatt på meg hodelykta.
Finn og Gro Elin var figuranter. Etter litt dogåing pga. manglende lufting av Speedy, kom vi oss igang. Speedy fant Finn på første slag Gro Elin fant han et stykke bortenfor «rådyrsplassen». Det ble en lang påvisning. Vi fortsatte til vi nådde «krysset». Der stoppet vi. Speedy runderte greit hele veien.

Neste rundering skal være minst 800 meter. Men først skal vi trene spor. Det har blitt litt lite sporgåing i det siste pga. ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.