Leteaksjon i Kristisansand

Vi var på treningssamling i Evje. Natt til søndag ble vi vekket av Paul. Det var en kvinne som var savnet i Kristiansandsområdet.Kristin kjørte, og Aud satt på. Vi var fremme i sekstiden og søkte i to timer. Da fikk vi beskjed om at den savnede var kommet til rettte. Det høljeregnet og det var veldig bløtt i terrenget, så vi var ganske så bløte da vi kjørte tilbake. Vi ville likevel være med å trene og fikk oss en god økt i dag ogå, i tillegg til aksjonen.

2 tanker om “Leteaksjon i Kristisansand

  1. Så bra at vi hadde flere ekvipasjer der nede akkuratt den helga :-) Eg kryssa fingrane for at det blei funn før me andre og måtte reisa så langt… Va skikkelig i ørska når alarmen kom i 05 tiå… :-/
    Var ikkje John og Anders med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.