Juhu, gøy å rundere

I kveld møttes lag fire i Vigreskogen. Vi var 7 stykker på trening i kveld.
Vi delte oss fordi noen ville trene spor og andre rundere. Odin ville rundere. Stakkars vofsen til mor var litt dårlig luftet før han skulle i ilden. Det var mor sin feil. Bortsett fra dogåing runderte han kjempebra. Vi runderte til krysset, og han hadde fem funn borttil femhundre meteren. Han runderte godt og halset fint hos figurantene. Vi kuttet ut pendling, og jeg gikk ut til figuranten når jeg hørte han halse. Veldig fornøyd med gutten min.

Etterpå så det ut til at han var litt vond i ene foten. Da han kom hjem, var han imidlertid helt fin. Det kan være korsbåndskaden som han kjenner etter å ha sprunget og lekt. Vi får bygge det opp igjen, sakte men sikkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.