En kjekk kveld i skogen

Tirsdagstrening igjen. En kjekk kveld og alle førere og hunder var kjempeflinke :)Mist fikk en økt med pendelhals. På siste funnet ble det litt kluss med litt dogåing og sånt, ellers gikk det veldig bra. På nest siste pendlet hun flere ganger uten at jeg ropte. Jeg tok bare «Helendansen» når Mist tok kontakt med meg og da kom hun som ei kule for å halse på meg. Det er en påvirkning som det er lett å fjerne etterhvert og hun trenger mindre hjelp. Skal bli morro å se på i morgen når Helen skal trene med henne :) Kjekt å ha en ekstra hund å få lov til å trene med, spesielt siden Odin må ta det litt med ro nå en ukes tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.